1

Bloggerii mei – 3

Posted by Spanac on May 18, 2012 in Glume

Tibi’s Blog Blogul lui Tibi. Omul ăsta reuşeşte de fiecare dată să mă treacă prin diferite stări. De la bălos până la scârbit. Pune el nişte poze p-acolo, de e greu să le cataloghezi. Plus că mai şi descrie, cu cuvntele lui, grozăviile din faţa ochilor!

Angela Angela de la o vreme şi-a pus în cap toţi susşinătoruu OTV-ului. Iar când a fost invitată la Naşul, mulţi cocalari şi-au spart televizoarele… Angelo fată, ţine-o tot aşa!

Georgica aiurita Aiureli este căsuţa Georgicăi, care de la o vreme s-a apucat de călătorii ;i fotografii peste tot. Felicitări fato, ţine-o tot aşa!

Porcusorul Radioactiv Porcuşorul când scrie ne încântă cu fel de fel de poveşti are Greuceanului, ale lui Făt frumos sodomizat de zmei, ale fantomei lui Boc, care bântuie puşcăria… Încă aştept episodul 3!

Relaţii Clienţi Relaţionistul scrie zilnic întâmplările sale cu diferiţi suciţi care sună la relaţii cu clienţii numai ca să apară pe net… Păcat că nu e emisiune televizată cu ăştia…

Zwargolak Zwargolakul stă pitit într-o peşteră şi Read more…

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)

 
12

Cum să NU-ţi faci coadă

Posted by Spanac on May 18, 2012 in Glume

Aici vom vedea cum să NU-ţi faci coadă.

Aşa da!

Asa NU!

FUCK NO!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tags: asa da, asa nu, codite in par, fuck no, impletituri de par

 
9

Imagine superbă

Posted by Spanac on May 17, 2012 in Glume

Când omul care stă la muncă 12 ore de nebun şi n-are ce face, îşi găseşte.
Adică acum ştiu câţi metri are rondul din faţa aeroportului, ştiu câte fire metalice sunt în gard, ştiu orele când ies ăştia să dea cu chemtrail (despre asta voi scrie mâine), ştiu cine şi ce a făcut.
Dar abia azi am aflat că eu de fapt păzesc numa un gard… Ăla să nu vină careva la el (nici n-are cum să vină, decât paraşutat) şi dacă pică să dau de veste şefului de tură.
Că vine vreunul şi ia buldozerul din faţa mea, nicio problemă.
În caz că mă întreabă careva zic nuş nene, avea legitimaţie la gât, a descuiat cu barosul de colo şi s-a cărat. A luat-o încolo.
Mă rog, detalii fără rost.
Ce voiam să vă arăt este o altă poză făcută la muncă (aşa pe şestache, Read more…

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tags: avioane, chemtrail, evadare, imagini superbe, plictiseala la munca

 
22

Despre bloggerii mei 2

Posted by Spanac on May 17, 2012 in Glume

Kathy Vampiriţa
. Kathy este încă studentă din păcate. Ştiu sigur că a fost activă împotriva ACTA şi tot ceea ce reprezintă ea. Cu blogul nu ştiu ce tot îi face ea mişcări acolo, căci dinţii de bampiroaică au dispărut. Ea ştie bine!

Cristina Mocanu
. Cristina are un blog personal, în care scrie despre multe. Ne învaţă cum să ne prezentăm corect la un interviu şi ce sfaturi să dăm unor prieteni. Ştie ea ce zice! Urmăriţi-o cu atenţie!

Un blog cu gura mare
. Cu toate că e încă mid de vârstă, m-a lăsat uimit. Foarte inteligent şi pe lângă faptul că stă mult timp online, ştie să mai iasă şi la iarbă verde aproape în fiecare weekend. Ceea ce mă bucură, nu toţi copii viitorului sunt nişte leneşi care aruncă PET-urile în natură. Dacă ar fi toţi ca Boby, ţara asta ar putea fi un paradis. Ţine-o tot aşa!

Oltelean
. Ăsta e ameţit rău. E oltean aşa oleacă, numă că stă printre ardeleni. Zic că e ameţit în sensul bun! Ascultă muzică rock, face parodii inteligente şi-şi bagă ceva în ea de politică. Oare de unde are atâţia bani pt bordel? Da, vechea analogie cu ce e politica.

StiLizer
. Alt tinerel. Dar omul e plin de surprize. Ştie cu se papă mediul ăsta online şi oferă fel de fel de premii atractive la diferitele concursuri pe care le are. Concurs la care şi eu am câştigat! Şine-o tot aşa căci faci o treabă excelentă!

Chinezu
. Chinezu e unul dintre bătrâni. Nu, nu are 87657234 de ani! Nici frate cu Mathusalem nu e! Zic bătrân căci face parte din blogosferă de pe vremea când eu floodam copii pe mIRC. Adică de multă vreme. Are şi el concursuri, şi mai mult este implicat în fel şi fel de proiecte. Partea bună e că nu e cu nasul pe sus!

Un porc
. Porcul ăsta scria fain şi mă făcea să râd. De la o vreme a dispărut, cocina i-e părăsiă. Crăciunul a fost demult, paştele la fel, oare ce s-o fi întâmplat cu el?

Tibi Neuronu
. Neuro. La el râzi la stand-up comedy. Şi-n afară de asta, pe blogul lui vezi în fiecare zi chestii interesante. Plus că puteţi vorbi cu el, fără teamă c-o să aibe aere de vedetă.

Groparu
. Groparul psta nu s-o fi săturat de atâtea săpături? Acum că s-a aşezat la casa lui şi are deja un urmaş, ce credeţi că a fost primul lui cadou către odraslă? O lopată! Şi mai şi scrie despre cele petrecute prin şară şi nu numai. Pe unde se duce el cu săpăturile.

Marele Han
. Marele han e un misogin convins. Şi asta n-o zic cu răutate (right!). Plus că e un miserupist şi jumătate. Păcat că scrie o dată la 2 luni aşa… Nu are vreme sau chef şi e păcat!

Pinguuina
. Proaspăt sosită de la Polul Nord, unde chiar a dat mâna cu Moş Crăciun, Pinguuina şi-a luat casă nouă. Nu mi-a plăcut mutarea ei, dar am aflat că are nişte dureri dorsale despre părerea altora. Asta e de bine, câteodată. La ea găsiţi de toate. Sfaturi, înjurături noi, consiliere, ajutor etc. Toate la un preţ incredibil. Moka!

Porcu care nu-i blogger
. Porcu nu e blogger! Dae că se plimbă pe căile astea. Şi ştie cu ce se papă mediul ăsta online, ceva de speriat. Adică SEO, blog, site-uri, configurare, câştiguri din online… Tot el ştie. Şi ne mai dă şi sfaturi, ăstora de avem urechi ciulite-n direcţia lui!

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tags: bloggeri, blogosfera, blogrool, online, spanac

 
8

FUFOrial spanac

Posted by Spanac on May 16, 2012 in Glume

Evident, spanac.
Aia a gătit Spănăcelul vostru.
Cum se prepară spanacul?
Simplu, urmezi paşii de mai jos, apoi râzi.
S-o luăm cu începutul.
Cele trebuincioase sunt: 2 borcane spanac din comerţ, o ceapă mare. 4-5 căţei de usturoi, un kilogram carne. Acum am folosit porc… De obicei folosesc porc!

Ceapa se căleşte, carnea se prăjeşte, Read more…

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +2 (from 2 votes)

Tags: mancare de spanac. spanac gateste, spanac, te arzi cu mancarea

 
5

Despre jucării

Posted by Spanac on May 16, 2012 in Glume

 De mic, Spanacul avea casa plină de jucării.
De la evidentele păpuşi (să nu vă aud că oricât de băieţi aţi fost voi, duşi la femei de la 4 ani n-aţi avut o păpuşă cu care să vă jucaţi, un ursuleţ cu care adormeaţi noaptea), până la puşti, pistoale, mingi, maşinuţe, jucării din lemn etc.
Avea o întreagă colecţie de maşinuţe, care mai de care mai dichisite.
Tare se bucurea când prima o maşinuţă ori vreun pistol.
A avut trotinetă, ba chiar şi o bicicletă, dar nu a reuşit niciodată să înveţe să meargă pe ea.
A avut aproape toate jucăriile posibile şi impoibile.
O singură jucărie n-a avut-o, şi pe care şi-a dorit-o enorm. Read more…

VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: +1 (from 1 vote)

Tags: blogatu, concurs, concurs jucarii, concurs tableta, hainute, jucarii, spanac, tableta

 
12

Despre bloggerii mei!

Posted by Spanac on May 15, 2012 in Glume

 Aici Spanacul îşi va vărsa călimara de cerneală simpatică pentru a discuta niţel în câteva cuvinţele despre toţi bloggerii lui.
Adică de blogrollul ăla nou…
De la primul până la ultimul, toţi vor fi trecuţi în revistă, cu rele, cu bune.
Aşadar, purcedem?
Read more…


gipoco.com is neither affiliated with the authors of this page nor responsible for its contents. This is a safe-cache copy of the original web site.