Start je eigen uitgeverij

Blurb biedt je volledige creatieve vrijheid – voor al je drukwerk en nog veel meer. Met onze flexibele tools kun je helemaal zelf prachtige gedrukte versies van je boek publiceren, delen, promoten en verkopen. Je kunt jouw boek natuurlijk ook uitbrengen als ebook voor de iPad®. Je kunt je boeken op aanvraag laten drukken, zonder opslagkosten of overhead. Bij elk exemplaar van je boek dat je verkoopt, zorgen wij voor het drukken en de verzending.
  • Persoonlijk
  • Auteurs
  • Bedrijf

Wij maken het makkelijk... en winstgevend om je boeken te publiceren!

Gebruik onze gratis tools om je eigen professionele boeken te publiceren, promoten, delen en verkopen: als prachtig drukwerk of als ebook met indrukwekkende grafische mogelijkheden.

Beginnen

Verkoop je boek met Blurb

Met Blurb publiceer je al je boeken zelf en profiteer je van de volle winst. Je hoeft geen rekening te houden met kosten vooraf, dure uitgeverspakketten of verborgen kosten. Je hoeft alleen maar jouw verkoopaccount in te stellen in onze online boekwinkel en wij verzorgen alle transacties en de verzending. Jij houdt 100% van de opgegeven verkoopprijs bij gedrukte boeken of 80% bij een ebook. We helpen je desgewenst ook als je jouw boek ter verkoop wilt indienen bij de Apple® iBookstore.

Ook voor de marketing van je boek kun je Blurb gebruiken:

Zorg dat je opvalt: Geef elk boek dat je in onze online boekwinkel publiceert een eigen beschrijving en bijpassende informatie.

Laat een tip van de sluier zien: Met Blurb Bookshow™, onze insluitbare online tool voor boekpreviews, kun je jouw boek alvast laten zien aan je leespubliek: je bepaalt zelf precies hoeveel pagina's van je boek zichtbaar zijn.

Leg contacten en gebruik je netwerk: Promoot je boek via Twitter en Facebook met onze ingebouwde tools voor sociale media.

Kwaliteitsboeken en ebooks

Dankzij de professionele kwaliteit en services van Blurb wordt het productie- en bestelproces voor boeken tot een peulenschil voor iedereen die zelf een boek heeft gepubliceerd. Wij bieden het volgende:

Boeken van professionele kwaliteit: Door het zuurvrije papier en onze duurzame bindmethoden gaan de boeken die je met Blurb maakt extra lang mee.

Multimedia-ebooks: Voeg video- en audiobestanden toe aan je ebook en je verhalen komen helemaal tot leven.

Kwantumkortingen: Bestel meer dan zeven exemplaren van je boek en je krijgt al korting. We bieden ook accountbeheer op maat bij bestellingen van meer dan 250 exemplaren.

Inspiratie volgens het boekje

Allerlei schrijvers hebben hun boeken met Blurb gepubliceerd en geprofiteerd van onze financiële mogelijkheden, van debutant tot bestseller in de New York Times. Klik op de onderstaande afbeeldingen en raak geïnspireerd:

Who Watches the Watchers

Sarah Barham

De studente Sarah Barham bulkt van het talent, maar (nog) niet van het geld. Toen ze haar eerste roman wilde uitgeven kon ze zich de dure softwarepakketten van een aantal publicatieplatforms niet veroorloven. Bij Blurb was het wel mogelijk om haar proefexemplaar binnen budget en met professionele kwaliteit te laten drukken. Sarah werkt al aan de tweede versie van haar boek.

 

 

And the War Came: The Six Months That Tore America Apart

Jamie Malanowski

Byliner is een digitale uitgeverij die graag een gedrukte versie wilde uitgeven van het meesterlijke boek van Jamie Malanowski, journalist bij de New York Times over de oorzaken van de Amerikaanse burgeroorlog. Byliner koos voor Blurb in plaats van meer traditionele uitgevers vanwege de kostenefficiency, de flexibiliteit van drukwerk op aanvraag en de kwaliteit van het product. Kortere productie- en levertijden, goedkoper en een groter leespubliek.

Design Seeds vol. 5 {creature color}

Jessica Colaluca

"Ik heb voor Blurb gekozen omdat ik een snel en flexibel platform zocht waarmee ik webinhoud snel en eenvoudig kon omzetten naar een aantal boeken. Bovendien verzorgt Blurb het beheer van alle verzendingen en financiële transacties. Hierdoor kan ik mijn aandacht volledig richten op de inhoud van Design Seeds en mijn bedrijf laten groeien."

Six Words About Work

Bewerkt door Larry Smith

"Ik heb het geluk gehad dat ik erg succesvol ben geweest in de traditionele publicatiewereld, maar ik wist altijd al dat zelfpublicatie een perfecte manier was om het succes van de Six-Word Memoir®-serie te beklinken en uit te breiden. En waarom Blurb? Voor het gemak en, wat voor mij belangrijker is, de ongelofelijke kwaliteit. In zes woorden: "Books look great, easy to create."

The Yielding Sky

Wade Meyers

"Ik koop mijn boeken en verkoop ze dan door met mijn persoonlijke en op maat gemaakte tekeningen op de schutbladen. De tekeningen leveren een aardige winst op en de standaardgrijze schutbladen vormen de perfecte ondergrond voor mijn pentekeningen. Een ander groot voordeel is dat ik het aantal boeken volledig naar wens kan bestellen. En de productie- en levertijd van de boeken is heel kort!"

Boekgegevens: ireel  |  ireel, Six Words About Work  |  Edited by Larry Smith, Design Seeds vol.5 {creature color}  |  Seed Design Consultancy LLC, Fotografische Vormgeving 2009  |  Studenten Fotovakschool, Who Watches the Watchers  |  Lady of Shalot, Furniture  |  Stephen Tierney

gipoco.com is neither affiliated with the authors of this page nor responsible for its contents. This is a safe-cache copy of the original web site.