Onze klanten 

 • Schoenen Caramel doet het met Spoox en Magento eCommerce

  Schoenen Caramel doet het met Spoox en Magento eCommerce

  The Caramel Story. Als jonge meid wist ik het al: “Ooit begin ik een eigen zaak”. En toen ik dan in 1997 toevallig vernam dat de kinderschoenenwinkel Caramel een overnemer zocht, twijfelde ik geen seconde. En nu gaat het succesverhaal online verder.

 • Nieuw project: Kids Design kiest voor Magento eCommerce en Spoox

  Nieuw project: Kids Design kiest voor Magento eCommerce en Spoox

  Puur, design, kwaliteit, een beetje veeleisend. Kids Design, design producten speciaal voor kinderen, lanceert zijn webshop met Magento eCommerce en Spoox in samenwerking met MIA Antwerpen.

 • What would you like to sell online?

  What would you like to sell online?

  Magento eCommerce is het toonaangevend ecommerce platform nu en voor de komende jaren. Na de overname door eBay vormt Magento nu de basis van het x.commerce platform. X.commerce is een uniek initiatief, waar de functionaliteit van talrijke grote spelers samenkomt en het ecommerce platform van de toekomst zal worden.

 • Cultureel Jongeren Paspoort verstuurt met Spoox al zijn mailings

  Cultureel Jongeren Paspoort verstuurt met Spoox al zijn mailings

  Wist je dat CJP (Cultureel Jongeren Paspoort) het Spoox Marketing Platform gebruikt om al zijn mailings en nieuwsbrieven te versturen.

Mailings & relatiebeheer

Nieuwsbrieven zijn het meest gekend en gebruikt om in contact te blijven met je relaties. Maar er zit veel meer in het goed beheer van je relaties.

Meer weten over relatiebeheer...

Websites & Blogs

Website of blog is een beetje eng, het gaat om je volledige aanwezigheid online en op sociale media met een goede strategie om deze te optimaliseren.

Meer weten over websites...

Magento eCommerce Experts

Wat wil je online verkopen? We kunnen je zeker helpen bij het bouwen van een succesvolle en veilige webshop op basis van Magento eCommerce.

Meer weten over webshops...

 Laatste blog updates 

UA-2408056-51
gipoco.com is neither affiliated with the authors of this page nor responsible for its contents. This is a safe-cache copy of the original web site.