Oferta Publicitate Online

  spacer bun venit pe portalul RoStClub.com. Esti vizitatorul cu numarul spacer din 10-01-2004, iti multumim!

spacer

Despre Noi > Web Design | Productie Spoturi Audio | Publicitate OnLine | Job | Contact

 
           MENU
spacer  Stirile Zilei
spacer  Presa Nationala
spacer  Presa Locala
spacer  The New York Times
spacer  Info Financiar-Bancar
spacer  Radiouri ON-LINE
spacer  Scoruri Sportive LIVE
spacer  Calendarul Zilei
spacer  Meteo
spacer  Horoscop
spacer  Bioritm
spacer  Programe TV
spacer  Dictionare
spacer  Institutii Publice
spacer

 Anunturi Gratuite

spacer  Matrimoniale ADULTI !
spacer  Felicitari Virtuale
spacer  Imagini LIVE
spacer  Imagini Inedite/Bancuri
spacer  Teste De Personalitate
spacer  Test IQ
spacer  Mesaje Deschise
spacer  Chat
spacer  Jocuri
spacer  Bani De Buzunar
spacer  Membru RoStClub
spacer  Recomanda-ne !
   
spacer  DIRECTOR WEB
spacer  ADAUGA SITE
   
       Publicitate
 Adauga Reclama
spacer
spacer
spacer
  STIRILE ZILEI:
INTERNEEXTERNESPORTMONDENFINANCIARAUTOIT STIRI DW

spacer

Stiri din categoria INTERNE

OTV a obţinut n instanţă anularea deciziei CNA care njumătăţea licenţa postului pnă pe 29 mai
24.05.2012 - 09:01
Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) prin care licenţa audiovizuală a OTV a fost njumătăţită pnă la data de 29 mai, a declarat miercuri pentru MEDIAFAX avocatul OTV Cătălin Fenechiu.
Potrivit avocatului OTV, Curtea de Apel Bucureşti a dispus anularea deciziei CNA numărul 196 din 24 aprilie, prin care Consiliul redusese pentru a treia oară licenţa televiziunii, pnă la data de 29 mai 2012.

"Astăzi, la ora 16.00, instanţa s-a pronunţat şi a anulat cea de-a treia decizie a CNA", a spus Cătălin Fenechiu. El a precizat că instanţa a decis şi suspendarea acestei decizii a CNA pnă cnd se va judeca recursul.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că CNA va face recurs la decizia Curţii de Apel Bucureşti.
"Aşteptăm motivarea instanţei pentru a face recurs", a spus Popescu.

Decizia de miercuri a instanţei vine după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, n 11 mai, şi solicitarea OTV de suspendare a primei decizii a CNA de njumătăţire a licenţei televiziunii lui Dan Diaconescu, pnă la data de 28 septembrie 2012, după cum a declarat la momentul respectiv avocatul Cătălin Fenechiu.

n schimb, Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a precizat atunci pentru MEDIAFAX: "Este vorba doar de o suspendare a deciziei CNA şi nu de anularea ei. Aşteptăm motivarea instanţei pentru a face recurs n cel mai scurt timp. Oricum emisiunea care ridica cele mai multe probleme, respectiv emisiunea domnului Dan Diaconescu, va fi retrasă din grila postului ncepnd cu data de 17 mai, aşa cum ne-a notificat administratorul judiciar al societăţii Ocram Televiziune SRL (societatea care deţine licenţa OTV, aflată n insolvenţă, n.r.). n continuare, o să ne judecăm pe fond, unde sperăm să obţinem o confirmare a deciziei CNA", a declarat Răsvan Popescu.

Pe de altă parte, nainte de decizia instanţei de miercuri, 23 mai, Acsis Solv IPURL, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, care deţine licenţa audiovizuală a OTV, solicitase deja CNA prelungirea licenţei televiziunii, care urma să expire pe 29 mai, după cum au declarat n 18 mai, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Consiliului.

Cererea de prelungire a licenţei OTV a fost depusă la CNA pe 9 mai, de Acsis Solv IPURL, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, societatea aflndu-se n insolvenţă.

CNA a njumătăţit n mai multe rnduri licenţa OTV, pentru că televiziunea a difuzat publicitate electorală la Partidul Poporului Dan Diaconescu n afara perioadei de campanie, astfel că postul mai putea emite doar pnă la data de 29 mai 2012. Şirul de sancţiuni de njumătăţire a licenţei audiovizuale a OTV aplicate recent de CNA este fără precedent n istoria Consiliului.

n mod normal, licenţa audiovizuală a OTV ar fi expirat pe 1 aprilie 2013. Pe 27 martie 2012, nsă, CNA a hotărt să o njumătăţească pnă la data de 28 septembrie 2012.

n 10 aprilie 2012, CNA a decis din nou njumătăţirea licenţei, pentru că Dan Diaconescu a continuat să şi facă publicitate politică, astfel că televiziunea mai putea emite pnă pe 4 iulie 2012.

n urma celei mai recente decizii a CNA, de pe 24 aprilie, televiziunea lui Dan Diaconescu mai putea emite pnă pe 29 mai.

Prezent la şedinţa CNA din 27 martie, Dan Diaconescu, patronul televiziunii OTV şi realizator al emisiunii "Dan Diaconescu Direct", a spus că nu a făcut publicitate politică n emisiunile sale.

"Nu sunt membru n PPDD, nu am nicio funcţie n PPDD. n emisiunile mele au fost prezenţi şi alţi reprezentanţi ai altor partide", a spus Dan Diaconescu. Acesta a precizat că el dă doar numele acestui partid PPDD. "Nu am nicio legătură directă n acte şi nu pot fi invocat ntr-un asemenea raport (raportul de monitorizare al CNA, n.r.)", a spus Dan Diaconescu.

El a precizat că problemele pe care le are cu CNA vin ca urmare a "luptei" pe care o are cu Traian Băsescu, dar şi ca urmare a faptului că membrii CNA sunt reprezentanţii unor partide politice.

Ulterior, OTV a anunţat CNA că a atacat n instanţă prima decizia de njumătăţire a licenţei sale.

Pe de altă parte, Dan Diaconescu mai deţine o televiziune - Direct Digital TV (DDTV).


Sursa: Mediafax.ro
Basescu: Romania este pregatita, inclusiv legislativ, pentru scenariul iesirii Greciei din zona euro
24.05.2012 - 08:58
Romania este pregatita, inclusiv legislativ, pentru scenariul iesirii Greciei din euro si pentru diminuarea riscurilor legate de evolutiile din aceasta tara, a declarat joi la primele ore presedintele roman, Traian Basescu, dupa reuniunea informala a Consiliului European, scrie Agerpres.

In conferinta de presa de la finalul reuniunii, presedintele roman a subliniat ca toti sefii de stat sau de guvern participanti si-au exprimat solidaritatea fata de Grecia.

'Nimeni nu vrea Grecia in afara (zonei euro) si asta nu numai din motive ce tin de riscurile unui astfel de scenariu, ci si din solidaritate', a spus Basescu. Statele membre ale Uniunii Europene si-au exprimat in noaptea de miercuri spre joi dorinta ca Grecia sa ramana in zona euro atat timp cat isi respecta angajamentele asumate in cadrul planului de ajutor convenit cu creditorii internationali.

"Vrem ca Grecia sa ramana in zona euro atat timp cat isi respecta angajamentele. Suntem pe deplin constienti de eforturile semnificative depuse deja de cetatenii greci", se arata in declaratia dineului informal al sefilor de stat si de guvern, reuniti miercuri seara la Bruxelles.

"Zona euro a dat dovada de o solidaritate considerabila, eliberand deja impreuna cu FMI aproape 150 de miliarde de euro pentru sprijinirea Greciei incepand din 2010", reamintesc liderii din UE.

Ei precizeaza totodata ca se vor asigura ca "fondurile structurale si instrumentele europene sunt mobilizate pentru a pune Grecia pe drumul spre crestere si creare de locuri de munca".

Sursa: Hotnews.ro
Percheziţii de amploare n şapte localităţi din ţară. 40 de ieşeni din clanul Stănescu, suspectaţi de spălare de bani
24.05.2012 - 08:48
Procurorii DIICOT au descins la 26 de societăţi comerciale din Iaşi, Bucureşti, Bacău, Botoşani, Baia Mare, Vaslui şi Piteşti pentru a căuta 40 de persoane, membri ai clanului Stănescu din Iaşi, suspectaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

72 de percheziţii de amploare au avut loc de la primele ore ale dimineţii la şapte societăţi comerciale din ţară. Procurorii caută 40 de persoane care ar fi specializaţi n infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Liderii grupării au fost identificaţi ca membri ai clanului Stănescu din judeţul Iaşi.


Conform anchetatorilor, cele 40 de persoane au folosit societăţile comerciale pentru a crea circuite comerciale şi financiare fictive, din urma cărora să se poate sustrage de la plata impozitelor şi taxelor la bugetul de stat.

Astfel, procurorii spun că membrii grupării ncasau bani de la societăţile comerciale n baza unor facturi fictive de achiziţii, emise de firme controlate de ei, au dedus TVA, au micşorat profitul şi au virat peste 10 milioane de lei.


Sursa: Adevarul.ro
USL l atacă pe Băsescu pe toate fronturile
24.05.2012 - 08:46
PSD şi PNL caută voturi pentru a-l trimite pe Ponta la Bruxelles n locul preşedintelui. n paralel, parlamentarii USL propun simplificarea demiterii şefului statului.

Premierul Victor Ponta a trimis, ieri, Parlamentului o scrisoare prin care solicită organizarea unei şedinţe comune de plen n care să fie adoptată o decizie privind mandatul şi nivelul de reprezentare a Romniei la Consiliul European.

Ponta a explicat că el şi preşedintele Traian Băsescu au poziţii divergente n ceea ce priveşte reprezentantul Romniei la Consiliul European şi a explicat că la Consiliul European se discută teme care ţin de activitatea Executivului şi a subliniat că opinia sa este că Romnia trebuie reprezentată de primul ministru.

Premierul a arătat că Parlamentul trebuie să acorde mandat de fiecare dată nainte de Consiliul European, reuniunea semestrială, celui care reprezintă Romnia acolo, şi a precizat că va respecta decizia Legislativului, indiferent care va fi aceasta.

Ponta a susţinut că el a acceptat ca Traian Băsescu să participe la summitul informal al Consiliului European, care a nceput ieri-seară, dar Parlamentul ar trebui să decidă pe cine consideră ndreptăţit să reprezinte Romnia la summitul din 28 iunie.

Negocieri ntre partide

Democrat-liberalii ncearcă să blocheze planurile USL, umblnd" la majoritatea noului Guvern. Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, susţine că are semnale că UNPR nu va vota pentru participarea lui Ponta la Consiliul European.

UNPR a semnat un protocol de colaborare cu PSD, dar formaţiunea condusă de Gabriel Oprea nu a nchis, total, canalele de comunicare cu tabăra preşedintelui Traian Băsescu.

Democrat-liberalii ar putea avea o surpriză din pareta UDMR, formaţiune care este, oficial, n opoziţie. UDMR consideră că primul ministru trebui să reprezinte Romnia la Consiliul European, prin urmare n Parlament va vota n consecinţă", a declarat liderul deputaţilor UDMR, Mate Andras-Levente.

Preşedintele Romniei reprezintă statul la organismele internaţionale precum NATO şi ONU, dar Consiliul de miniştri şi tot ce nseamnă Consiliul European nu trebuie nţeles ca un organism international public. Prin urmare, primul ministru este cel care ar trebui să reprezinte statul romn la Consiliu, pentru că este vorba inclusiv de anumite subiecte care vizează strict Guvernul", a explicat liderul UDMR .

Ultima etapă a bătăliei

Dacă UDMR va sprijini demersul USL, vor exista suficiente voturi n favoarea lui Ponta n Parlament, chiar şi fără sprijinul UNPR. USL are 227 de voturi, iar majoritatea este de 231. UDMR are 28 de parlamentari iar UNPR 27. Următoarea etapă a bătăliei va avea loc la Curtea Constituţională, unde PDL va ncerca să conteste hotărrea Parlamentului. Dacă o asemenea posibilitate va fi eliminată din lege, democrat-liberalii au la ndemnă un articol constituţional.

Potrivit acestuia, Curtea Constituţională soluţionează conflictele juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice, la cererea preşedintelui Romniei, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a primului ministru sau a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii.

"UDMR consideră că primul ministru trebuie să reprezinte Romnia la Consiliul European, prin urmare n Parlament va vota n consecinţă.'
Mate Andras-Levente liderul deputaţilor UDMR

Ce prevede Constituţia

- Preşedintele Romniei reprezintă statul romn şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării.
- Preşedintele ncheie tratate internaţionale n numele Romniei, negociate de Guvern, şi le supune spre ratificare Parlamentului, ntr-un termen rezonabil.
- Guvernul, potrivit programului său de guvernare acceptat de Parlament, asigură realizarea politicii interne şi externe a ţării şi exercită conducerea generală a administraţiei publice.

Demiterea preşedintelui ar putea fi simplificată

Senatorul PSD Georgică Severin şi deputatul PNL Cornel Pieptea au depus la Senat un proiect de lege potrivit căruia preşedintele ţării poate fi demis cu votul majorităţii cetăţenilor participanţi la referendumul organizat n urma suspendării de către Parlament.

Legea actuală prevede că demiterea preşedintelui este aprobată numai dacă a ntrunit majoritatea voturilor cetăţenilor nscrişi n listele electorale. Această reglementare a fost introdusă de PDL, n momentul n care avea majoritate parlamentară şi făcea aproape imposibilă demiterea preşedintelui, pentru care ar fi fost necesare n jur de nouă milioane de voturi.

Potrivit expunerii de motive la proiectul de lege, n legea actuală, condiţia de valabilitate a referendumului impusă de lege este aceeaşi pentru toate tipurile de referendumuri. n ceea ce priveşte modalitatea de stabilire a rezultatelor referendumurilor, acestea diferă.

Astfel, asupra problemelor de interes naţional, altele dect demiterea preşedintelui Romniei, precum şi n cazul referendumurilor locale, cetăţenii decid prin majoritatea voturilor exprimate la nivelul ţării, respectiv la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale. n alt caz, demiterea preşedintelui este aprobată numai dacă a ntrunit majoritatea voturilor cetăţenilor nscrişi n listele electorale.


Sursa: Adevarul.ro

<< <  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74  > >>

spacer
       Publicitate
 Adauga Reclama
 
Persoane
Firme
Nume:

spacer
 
       ASCULTA LIVE
spacer
       IMAGINEA ZILEI

spacer

spacer
RoStClub'Studio - oferta pe scurt:

 Despre Noi > Web Design | Productie Spoturi Audio

gipoco.com is neither affiliated with the authors of this page nor responsible for its contents. This is a safe-cache copy of the original web site.