GlobalVoices på Lär dig mer »
 • Sök
 • Länder
 • Ämnen
 • Medarbetare

Engagera dig

Uppdaterad 2011/08/20 9:59 GMT

Att bli en del av Global Voices antingen som läsare eller medarbetare kan vara en härlig upplevelse. För mer information om Global Voices läs våra Frågor och svar.

Så här kan du engagera dig:

 • Följ länkarna
 • Prenumerera
 • Skicka in länkar och artikelidéer
 • Bli skribent
 • Hjälp oss att översätta artiklar till svenska
 • Delta i våra projekt
 • Donera
 • Webb-badges och Feeds

Följ länkarna

Det bästa sättet att stödja medborgarmedier är att besöka bloggar och hemsidor som vi nämner i artiklarna på hemsidan. Följ länkarna, lämna kommentarer och låt bloggarna veta att du läser från utlandet.

Om du bloggar själv så utmanar vi dig att söka lokala perspektiv från olika delar av världen och att engagera dig i och reagera på bloggar från andra länder. Se bortom mainstream-media. Det globala samtalet börjar med dig!

Prenumerera

Håll kontakten med oss. Prenumerera på våra utskick dagligen, veckovis eller bara på speciella meddelanden. Följ vårt Twitter-flöde, eller besök oss på Facebook.

Skicka in länkar och artikelidéer

Våra regions- och språkredaktörer välkomnar alltid förslag och idéer för artiklar. Vårt fokus är medborgarmedia från regioner eller länder som knappt nämns i internationella medier, eller marginaliserade röster från alla länder.

Om du känner till en blogg eller en hemsida som vi borde länka till (kanske din egen?), skicka den till oss! Skriv om vem som gör den och vad den handlar om.

För att nå en redaktör, välj en region i vårt kontaktformulär och mejla.

Bli skribent

Global Voices förlitar sig på sina volontärskribenter för rapporter om vad som pågår i världsbloggosfären. Bloggar du från eller om en region eller ett land som ignoreras av traditionella medier? Följer du “samtalet” i bloggosfären i ditt eget land eller ett land du känner till väl?

Om du vill hjälpa till att förbättra vår täckning, kontakta en lämplig redaktör, sammanfatta din bloggosfärs aktivitet och be om mer information om hur du kan bidra med artiklar.

För att nå en redaktör, välj en region ur vårt kontaktformulär och mejla honom eller henne.

Hjälp oss att översätta artiklar till svenska

Artiklarna på Global Voices översätts till många olika språk av våra Lingua-översättare som hjälper till med att underhålla Global Voices på svenska, spanska, kinesiska, franska, arabiska och alla andra språk som du hittar högst upp på sidan. Gå med och bli volontäröversättare eller korrekturläsare!

Om ditt språk saknas så kan du också anmäla att du vill starta en egen Lingua-webbplats.

Delta i våra projekt

Global Voices har en rad projekt som t.ex. Global Voices Advocacy, Rising Voices, Threatened Voices, och the Technology for Transparency network som också behöver din hjälp, ta en titt på dem!

Donera

Om du har möjlighet att donera pengar så är vi tacksamma för alla summor, stora som små.

Webb-badges och Feeds

Bloggare världen över — länka till Global Voices! Om du stödjer oss så visa det med en webb-badge på din egen blogg (se kod nedan).

Du kan också lägga in våra RSS-flöden om ämnen som Kina eller yttrandefrihet direkt på din webbplats.

spacer
spacer
spacer

Uppdaterad 2011/08/20 9:59 GMT